Занимални

Предлагаме целодневна и полудневна обща (за деца без обучителни затруднения) и логопедична занималня за вашите деца от ПГ на детските градини до 4-ти клас в училище.

Поради забързаното ежедневие и натоварен график на родителите, ние сме помислили за всичко:

– в зависимост от смяната на учениците,  занималнята е със следното работно време:

  1. първа смяна от 8.30 до 13.00 ч.
  2. втора смяна от 13.30 до 18.00 ч.
  3. целодневна от 8.30 до 18.00 ч.

          Осигуряваме транспорт от училището или детската градина до нашата база и обратно според смяната на детето, едно хранене на ден (кетъринг), като това е включено в цената, както и две сесии по 30 мин., индивидуална логопедична терапия. Има възможност и за осигуряване на допълнителен транспорт от и до дома ви, след допълнително заплащане.

      Общата занималня се води от начален педагог, под ръководството на Антоанета Георгиева. 

   Логопедичната занималня се води от логопед-педагог и се работи по авторската методика на Антоанета Георгиева, която е специално създадена за българския език. Използват се иновативни методи и подходи за справяне с учебния материал, съобразени с индивидуалните потребности и затруднение на всяко дете.

          Дневната програма на занималнята включва:

          Писане на домашните

  • Учене на уроците
  • Диктовка
  • Преразказ
  • Четене на любимите и на задължителните книжки
  • Математика
  • Социални умения за работа в група
  • Ерготерапия за фина моторика, зрително-моторна координация и според индивидуалните потребности на всяко дете

          – Индивидуална логопедична терапевтична сесия

За повече информация и цени, моля обадете се на тел.:

          За София – 08 999 777 14

          За Пловдив – 087 62 62 662

Как работим?

Учебна подготовка на малките ученици през учебната година. Децата работят в малки групи от 6 до 10 според образователните потребности на всяко дете.
Основата на работата ни в логопедичната занималня е терапевтичният подход, за да осигурим и продължим систематичното развитие на всяко дете чрез учебния процес. Когато при нас се учи да пише дадена буква например Д, детето не само получава помощта на груповия терапевт за домашната си работа, а и развитие на пространствената преработка, формиране на умения за фонемния анализ на звук Д, звуко-буквеното им съотнасяне, както и за формиране на всички умения, нужни за процесите четене и писане на ръка. Децата и малките ученици работят заедно в групови занимания и самостоятелно в индивидуални сесии, логопедични, ерготерапевтични и специално педагогически, за да могат да се включват в работата на класа заедно с всички останали деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *